^Az oldal tetejére

  • Polgárőr járőrautó

    Suzuki SX4 S-cross egyesületünk által használt gépjármű

  • OPSZ

    Egyesületünk tagja az Országos Polgárőr Szövetségnek.

  • Zsámbok

    Zsámbok település

Üdvözöljük honlapunkon

Tisztelt Közgyűlés!

Az Ellenőrző Bizottság rendszeresen figyelemmel kísérte az elnökség munkáját. Keveselltük az elnökségi üléseket, hiányoltuk a rendszeres egyeztetéseket az elnök és az elnökség tagjai között, beleértve az EB tagjait is.

 

A támogatások elszámolására leadott számlákat, a részletező jegyzéket, a bevételi és kiadási pénztárbizonylatokat bizottságunk tételesen ellenőrizte.  Pénztár naplózárást is ellenőriztünk, melyben a pénztárkészlet egyezett a pénztárnaplóban nyilvántartott  összeggel. Értelmes dolognak tartjuk pénzügyi vezetői megbízatást, minden téren meghozta az eredményét.

 Időközönként a rendelkezésünkre álló nyilvántartások alapján, valamint  éjszakai ellenőrzésekkel a járőrszolgálatot teljesítőket is ellenőriztük. Megállapítottuk, hogy a szolgálat ellátása 75-80%-os teljesítettségben történt meg. Vannak olyan polgárőrök, akik elmondásuk szerint saját autójukkal járnak ki szolgálatba. Sajnos ők semmiféle kijárást igazoló dokumentumban nem szerepelnek, mert sehová nem írják be magukat. Pedig sokszor elhangzott már gyűlésen, hogy ha magánautóval mennek szolgálatba, akkor annak a rendszámát írják be a nyilvántartásba.         

                                                                                                                                                         Elmondhatjuk egyesületünkről, megfeleltünk az OPSZ azon szabályának, hogy tagjainknak időben legyárttattuk az új polgárőr igazolványokat. Azért fontos ez a tény, mert a mostani pályázatokban már  feltételként szerepel az új igazolványok megléte. Ugyanakkor polgárőr igazolvány nélkül nem lehet járőrszolgálatot teljesíteni.  68 tagunk közül 63-nak van már ilyen új típusú igazolványa.

 

Zsámbok, 2014. május 18.

 

                                                                                                            Molek József

 

                                                                                                                  EB elnök

Copyright © 2013. Zsámboki Polgárőr Egyesület  Rights Reserved.