^Az oldal tetejére

  • Polgárőr járőrautó

    Suzuki SX4 S-cross egyesületünk által használt gépjármű

  • OPSZ

    Egyesületünk tagja az Országos Polgárőr Szövetségnek.

  • Zsámbok

    Zsámbok település

Üdvözöljük honlapunkon

 

Tisztelt Közgyűlés!

A Zsámboki  Polgárőrség beszámolója a 2015 január 01 és 2015 december 31-e között eltelt időszakban végzett munkát foglalja magába.

Eredményes évet tudhat maga mögött az Egyesületünk. Régi és új feladatoknak, kihívásoknak kellett megfelelnünk. Ki kell hangsúlyozni azt a tényt, hogy a Polgárőrségünk tagjai a feladataikat társadalmi munkában végzik, ezért velük szemben társadalmi követelmény csak a feladat ellátásának színvonala és minősége miatt támasztható. Mindent megtettünk annak érdekében, hogy az általunk felvállalt települési közbiztonságot hatékonyan védjük és lehetőségeink szerint javítjuk. Ezeket csak és kizárólag csapatmunkával tudtuk elérni, amiben szinte minden egyes polgárőr markánsan kivette részét. Ezen áldozatos és önfeláldozó munkáért maximális köszönetemet fejezem ki magam és az egyesület elnöksége nevében.

Bővebben: 2015. évi tevékenységről közgyűlési beszámoló

A Zsámboki Polgárőr Egyesület 2014. évben tovább folytatta az Alapszabályában

rögzített tevékenységét, melynek célja Zsámbok Község  közbiztonságának megszilárdításához, javításához és a bűncselekmények megelőzéséhez szükséges állami közfeladatok ellátásának támogatása. A rendőrség, a helyi önkormányzat és a lakosság között bűnmegelőzési célú együttműködés összehangolása, valamint az e tevékenységgel összefüggő tájékoztatásban és propagandában való közreműködés, gyermek-és ifjúságvédelem és környezetvédelem, úthálózat ellenőrzése, önkéntes tűzoltás, mentés, katasztrófa elhárítás. A közterületi bűnelkövetés mérséklése. visszaszorítása, a személy és vagyonbiztonság megteremtése, a település területén a jogsértések visszaszorítása, felfedése és megakadályozás a biztonság  érzetének fokozása, javítása.

Bővebben: 2014. évi tevékenységről beszámoló

Copyright © 2013. Zsámboki Polgárőr Egyesület  Rights Reserved.